HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Pogány Erzsébet egy éve nincs közöttünk

2019.05.16. 13:39 :: Rostás Farkas György

pogany_erzsebet.jpgPogány Erzsébet egy éve átköltözött... Szólt Isten és Ő nem tehetett mást, itt hagyott bennünket. Most ott van a Mennyei Haza örökkévalóságában. Nekem – és még sokan vagyunk így akiknek – nagyon hiányzik. Aki ismerte az első pillanatoktól kezdve szívébe fogadta. Rendkívüli egyéniség volt, kedves, jóságos, aki sajnos fiatalon adta vissza lelkét teremtőjének. Most, hogy üzenek neki Odaátra, keresem a szavakat, mert megtelik a szívem, a lelkem, a szemem fájdalommal és könnyekkel.

Amikor találkoztunk – azt nem lehet elmondani, hogy milyen csodálatos érzést varázsolt az emberi szívekbe, lelkekbe. Minden rendezvényre, konferenciára, összejövetelre eljött és együtt töltöttük azokat az emlékezetes időket, melyeket nem lehet kitörölni szívemből.

Nagyon jó volt testvérének lenni, számíthattam rá mindig, minden hívó szavamra eljött, időt, fáradtságot nem kímélve hogy itt lehessünk együtt. Minden együtt töltött perc ünnep volt számomra/számunkra.      Most is arra gondolok, amire egyfolytában, egy év óta, mióta nincs itt közöttünk. Hogyha eljön az idő és nekem is el kell mennem, ott is, a Mennyei hazában a húgom leszel. Az isten úgy rendelkezett, hogy öt leány és öt fiú testvérem mellé téged adott a családom, testvéreim mellé.  Ha a kertemben meggyullad a tábortűz megidézem szellemedet és üzenek neked. Üzenek Odaátra, mert a szívemben is lángolnak - nem csak kertemben - a rőzselángok és itt vagy velem/velünk a világ végezetéig. 

Szép húgom, Erzsikém! Az égiek úgy döntöttek, hogy májusban – az év legszebb hónapjában – kell átköltöznöd az ő társaságukba. Egy éve annak, hogy rossz hír érkezett hajnalok hajnalán. A hír az volt, hogy neked véget ért földi küldetésed. Mindannyiunkat megrázott. Szegény-szegény családod, minden nap gondolok rájuk, ahogy rád is.. Nagyon sok embernek voltál a vígasztalója....

>>>

Pogány Erzsébet (született HombauerPozsony1959december 19. – Somorja2018május 6.felvidéki magyar közgazdász, közéleti személyiség, a Szövetség a Közös Célokért Polgári Társulás igazgatója, a Felvidék.ma hírportál alapítója és igazgatója.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rfgy.blog.hu/api/trackback/id/tr1914830272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása